Thursday, August 14, 2008

My 1st posting!


Wah terujanya aku..

aku dah ada blog sndiri..

selama nie duk baca blog org je kan...

apa2 citer best aku akan sentiasa update kat sini...

Insyaallah..

6 comments:

AllynN da MaTureD said...

amboi...excitednyer org tu dah ada blog sendiri.xpe2,nnt akak ajak DDI bg comments skali kt sini yerk.hmm,azie...nk ikut azie.bwkla akak,msk dlm beg bsr tu pun xpe.ntah2 DDI x bg azie cuti(ayat jealous)hehe...kalo cuti this week, next week xleh cuti.blk kpg akak jer la zie...hehe...

shanana said...

Cute dan berseri2 Blog dia...
Wah akhirnya tercapai matlamat Azie nak bukak Blog sendiri yer....
Lepas nie..mesti lin ngan Ummi jeles puyer...n mesti nk bukak blog sendiri gak kan...

Emmm lin bg ler name blog nie kat DDi nanti leh dia smer2 komen Pasal PA dia nie hehehehehe

ala azie ajak ler lin lik kpg..sempena menebus kkecewaan x leh ikut g perlis....kan..wat dia jd peneman..tp bila dah sampai kmpung...wat2 jer x knal ngan dia hehehehe

Jom Balik Kmpung Sambut MerdeKA...
Mari Sambut mErdeka Kat kpg Sendiri..Ayat utk Bg Azie jelous nie hahahaha

axie said...

heh..
korang knp komen kat cini?
topik blk kmpg kat tajuk atas lah..
hrmm
xtaulah camne??
nak ajak kak lin teman(kak lin kan x dek kmpg),
dah smpe sana tinggal die tepi jalan..hehe

heh jgn bgitau ddi..
nanti die kata PA die nie x dek keje ke??

p/s : tungu korang plak wat blog..
um kalu wat blog, layout kompem gambar taik lalat!

shahrienaz said...

well azie... baguiq ler buat blog nih ... boleh luahkan perasaan cikit rite...

chayook!

axie said...

ini blajor dgn kak ina lah ni..
ekeke =P

ummi aishah said...

Eh siap mention umm plak...
mande jer tau kak azi..um kalw nk buat blog..baik punya lah..
muka hitam ne lpas balik kangar..sesema plak tu tak abih2..
huhu...
pling dahsyat muka double black..
terbakar muka...cm nak pggil bomba jer..hehe..
nt dh free skit um nak wat blog sndiri la...ag cntik drpd kak zi