Tuesday, August 19, 2008

VoleyBoL~ BaLik KamPunG!!



Hrmm
kebelakangan ni aku cibuk ckit..
tiap2 petang pas keje terus turun padang untuk training voleyball..
Besok mlm (Rabu) aku akan bertolak ke Kangar Perlis, ada tournament kat sana..
tapi main beach voleyball tu..aku mana penah main yg pantai punye..
x perlah..timba pengalaman kan...sambil jalan2..hehe..
mesti kak lin jeles, sbb pg kat tmpat die belajar..die dah rindu sgt kat sana..
tu lah..org ajak turun training x nak...
Ahad bertolak balik putrajya..pagi isnin ada exam PTK! aku x baca lgsung! asyik maen jek!wani tolong....tolong bacakan untuk azie skali!!

tp dato x tau lagi nie camna??
buat2nya dia x luluskan aku pegi..x ke naya??
byk btol kena pkir minggu ni...
pasal pegi perlis, barang x pack lagi..
nak blk kmpg tiket plak dah abes..
kalu ikotkan nak je aku drive sesorg blk kmpg..
mak aku x bagi plak..

iskk..tunang aku lah ni..
last2 minute baru bagitau kena kursus~!
kalu aku x balik, tpksalah kak pija cancel bowling merdeka untuk cucu2 Hajah Hasmah..
adeh..aku dah excited sgt nak maen bowling ni..
dah lama jgk x maen, last maen 2 bulan lepas kot..
tu pun merempat yg kat bahagian za (Kawalan & Pemantauan) punya..maen free plak tue 2 games!hehe x sia2 aku ikot za..

7 comments:

TSS said...

Salam...
nak tompang sampai aloq setaq leh?? TSS

axie said...

boleh..boleh..
duk kat bonet bas

Anonymous said...

hahah...
xyah la wat btl2 PTk
t klu xpas p skali ngan aku next PTK

ko maen bola tampar pantai??
aku tau dah sape menang
ekeke

axie said...

ein ke?
azie kena lulus cemerlang..
kalu x..ko, wani, ain & linda nak pegi next PTK x muat kete lak..
haha =D

Anonymous said...

ahahah...
siot ar tue

xsyiok ar just kiteorg jerks
xcomplete klu 'dak azie' xdok
so, kena gaks ade ko
klu da lulus cemerlang pn kena gaks teman kiteorg amik skali lagiks
muahahah
peace!!!
(^_^)

axie said...

ko kena buat surat rasmi ke bos azie dulu, kalu nak suh azie teman..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.