Friday, November 21, 2008

Penat...


Setiap hari traning bola tampar untuk Pesta Sukan Kementerian Kewangan.. Start dari pukul 3 petang sampai pukul 6 lebih... huh..penat..penat.. nasib baik bos bagi kuar opis kul 3..& mintak pengganti jaga tempat aku ni.. Pertandingan start hari 27(Khamis)-29(Sabtu) di Dewan Gemilang, UKM Bangi..datang beramai-ramai...cheewah!!

3 comments:

Anonymous said...

akhirnya...bukak jgak ummi blog kak azie ne...untuk kali yg ke-2...brp kali ntah dia suh bkak jer..mana sempat..bz sgt ngalahkan bos...hehe...nak komen byk2 la...biar pnuh blog kak azi ne..dah bye la sume cter dia, tp kan kak azi ada krg la dlm blog kak azi ne..hmm.. apa ek...ha bru um tau...kak azi tak ltak gmbar ummi kat cne...kalw ltak mesti bertambah2 best blog kak azi ne..kn.kn.kn. kak azi dpt bju bola tampar catik la thun ne...um nak masuk tp corch tu ngajor cm kta askar wataniah plk..mana la um larat nak training mcm tu, ag pun bru lpas kna semput...nt kna ag, tak ke mampus um krg..tak pe2 thun ne rehat dulu...um nak join thun dpan balik..tak pe kan kak azi...thun dpan kak azi nak kawen kan..mst tunang akk tak bg main kan.kan.um pun nak bkak blog la, tp thun dpan bleh tak..thun ne tak best cter psal um, thun dpan hem..byak cter best2..akk tak letak gambar akk tunang ke..um tak nampak pun...ke um yg tak tau nk bkak2 blog akk ne..tak pe2 nt um tgok slalu..mst um pandai lama2 kan dgn blog2 ne...hehe..dah la...pjg plk komen nya..ne komen ke ngomel ne...bace je la ek..hari ne merdeka sume bos tak de g family day...syoknya...hehe..bos akk pun tak da kan...hehe..

axie said...

oii!!buat karangan ke??? Ish budak kecik ni..

Anonymous said...

sajer jer nak test wak essay....haha......terasa sunyi sepi ibarat cam dilanda garudar la plak..td ummi ada komplen kat..is komplen plak nak tulis komen tertulis komplen..alang2 dah tulis mlas nak backspace..gatal2 ne adus..