Tuesday, April 21, 2009

2 hari saja lagi...

Sekejap jek masa berlalu..aiyakk..saya semakin pening kepala..macam-macam perlu dibuat..sepatutnya 11.25 malam sekarang ini, saya kena bungkuskan cenderahati tetamu yang masih belum siap lagi..tapi saya curi masa lari ke bilik along sekejap untuk taip belog ini..hehe..ini adalah gambar-gambar yang sempat ditangkap :)

barang-barang untuk masak

kat dapur pun penuh barang

bilik saya yang besepah giler..barang-barang hantaran buat kat dalam bilik ni..oh, sepupu saya buat untuk saya & mr w punya hantaran

bilik saya yg dah siap pasang langsir..disponsor oleh mak saya..hehe

hall pun bersepah untuk proses pembungkusan cenderahati tetamu

hall yang baru saja dipasang langsir baru mak saya

eh..camana boleh sesat gambar budak kecik ini...

bilik saya yang siap dikemas ;)




aktiviti saya sebelum majlis

rabu malam : ambik baju
khamis petang : pelamin & hiasan bilik akan di pasang
khamis malam : ein sampai (pengapit saya),..kena ambik dia kat airport
khamis malam: pakai inai
jumaat pagi : nadirah's family & elyza sampai
jumaat petang: akad nikah
sabtu pagi: jijah & nadia sampai
sabtu : majlis saya :)

11 comments:

JilLL love heyrie said...

wahh azie sempat lagik tuh

azie,
ur room english theme yek?

MiSz eiN said...

wah2.. da cantiks da bilik kamu.
xsabar da saye nak sampai sane
:)
jgn lupe amik sy tau...
:p

umm said...

Kak Azie, tak takut ke nak kawin..hehe......
kalw um dah takut dah...huhu.....
Semoga majlis berjalan dengan lancar...Amin..

umm said...

Wah...cm best plak tgok kak azie kawin..nak kawin jgak lah..hehe...
umm main2 jer tau....hehe...

YuNaKo :) said...

Hey, lil sizy :)

Lah gi lah tdo :) Kene cukup rest baru muke x sembab.

Tk cr tau :)

a LoT oF LuV said...

hehehe.. mesti berdebar2kan.. ape2 pon semoga majlis azie berjalan dengan lancar key..

kak mah said...

lawa bilik azie. english rose gitu. banyak bawang kat dapor....tomato ada tak??

Selamat pengantin baru yek!

kak mah said...

tak sabar ni nak tengok pelamin azie.
lawanya bilik azie. english rose gitu. banyaklah bawang kat dapor... tomato ada tak? ekekekeke

Selamat pengantin baru

ungu violet said...

semoga majlis kamu berjalan lancar :D

umm said...

kak azi.....persiapan dah siap sume ker..

axie said...

jill love heyrie : ye kot..hehe
mak azie yang uruskan semua..balik2dah siap..

misz ein : ok mlm ni saya ambik kamu

umm : um pun dah tak lama dah tu ;P

yunako: tulah..tak cukup tido tau..macam2 kena buat..malam tadi tido pukul 4 pagi :(

a lot of luv : a'ah..dup dap dup dap semakin kencang ni..apapun thanks yek :)

kak mah : tomato mestilah ada kak mah..kena cicah dengon sos mayonis untuk hidangan meja pengantin nanti..haha :D

ungu violet : tima kaseh bebanyak :)

umm : dah siap banyak jugak lah umm...