Tuesday, June 23, 2009

Melawat dak cik ain & baby girlnya

Dak cik ain dah bersalin semalam..baby girl dengan berat 3.29 kg...So kami beramai-ramai telah melawat dia semalam, sehari sebelum bersalin, dah lawat jugak...masa tu ain tengah sakit lagi.. Kemain tak sabar-sabar geng powerpuff ni nak gi tgk anak buah baru...hehe

Nama belum tau lagi..tapi kitaorang panggil dia kak long..hehe sesuka hati jekk..wanilah ni, nak besan kan dgn anak dia nanti..katanya ;P

hadiah untuk baby girl yang tomei

comei kan??

hoho..menguap pulakk

dak cik dgn baby nya...ikot muka ain je kan?? muka adi tak dek (mesti bengang je adi ni...hehe)


sama pesen jek...mak dgn anak..hehe


ee..geramnnyaa!!berapa kali tah kena cubit pipi..hehe


dah nak balik ni...


teman mak buyung tunggu paiz

Dengan ini saya mengumumkan, saya telah peknen 5 minggu..hehehe ;)
Mesti korang dah baca blog ein kan?? Alhamdulilah...

19 comments:

MiSz eiN said...

haha xbleh blah tgk pic saye...cam makcik2.ekekeke

axie said...

a'ah lah dak ein
baru sy perasan
cam makcik yg nak jaga anak dia bsalin...muahaha ;D

are-za said...

tahniah azie..usaha keras nampak..wakaka!!

nnti kim slm ngan ain eh..ckp kat die tahniah..kalu sempat t nk p tgk jugak anak die..skrg quit bz ckit..

masniza mahmud said...

hahahaha! yeyyeyeye azie da peknen! :* jg diri leklok cket tau!

nestumrasberi said...

dah ngadung 5 minggu?
tahniah azie

MiSz eiN said...

hahaha
memang la kowt..
ade gaye kan semalam?
lapkan mak beby...
bedungkan beby..kan3
haha

~mama aiman~ said...

azie,tahniah..jaga leklok..5 minggu masih baru, kena ati2..saya gugur waktu 12 minggu..xmau jd mcm saya tau!!! take care of urself

..KhamS.. said...

tahniah azie!
take care dear (^_^)

axie said...

are-za : yelah..aza tu asyikk cibuk jek manjang

masniza :hehe, baik cik masniza

nestumrasberi : a'ah 5 minggu
thanks kak ;)

miszein : hrmm..adalah gaya ckit2..haha ;D

~mama aiman~ :ok..ok..xmo..xmo..xmo

khams : thanks che kam :)

yAtIe said...

tahniah azie...jg diri bebaik ek....

axie said...

yatie : okey kak yatie ;)

monamie said...

yeay!! pregnant?? tahniah! kakmona love u azie!! take care tau!

Ezzah said...

tomey giler anak ain..

oohh..tahniah ek azie dh peknan!

:)

axie said...

monamie : thanks kak mona, boleh wat kawan hafiy ;P

ezzah : yup tomei sgt2..cam dania..hehe
thanks dear :)

dianizan said...

tahniah azie..cpt ekspress ni..jga diri lok2..pas ni tak leh main bola tampar dah..

axie said...

ina, pas salin main lah balik.. mana boleh tinggal, hobi tu..hehe

YuNaKo :) said...

Hey lil' sizy :)

CONGRATZ 2 u n ur hubby :)

Tk cr ekh :)

Eyza amk said...

congratulation....
bunting pelamin ek?

axie said...

yunako :) : hi siz, thanks ek ;)

eyza amk : time kaseh..huhu taklah kak niza