Tuesday, June 9, 2009

The Sims 3 dah keluar!!

Kak yan : azie The Sims 3 dah kuar..

Azie : hah yeke??

Kak yan : kak yan tengok kat intenet ni..

Azie : ooooo


Kak Yan lebih tahu dari saya okay...sedangkan dulu saya yang ajar dia main...
Cd The Sims 1 & The Sims 2 saya, dah merata-merata jalan kat opis ni....kepada orang itu, sila pulangkan cd the sims saya!!!! (jangan buat harta okay)
Berbalik pasal The Sims ni,

The Sims 1 - saya dah habis main sampai banyak gile anak beranak diorang..haha

The Sims 2 - yang ni dah start 3D punya tapi cepat gile orang-orangnya tua & mati.. tak habis main lagi yang ini..teringin nak main yang 4 musim & universiti punya..tapi tak berkesempatan lagi

The Sims 3 - tak tahu lagi apa yang bestnya...tapi kak yan kata siap ada kereta sendiri, yolah sebelum ni nak gi mana-mana panggil teksi jekk...pastu town dia lagi best kot..pastu graphic dia lagi best berbanding The Sim 2

yes! game ni akan buat kite rasa addicted giler..bilalah mahu beli laptop, tak sabar nak main yang terbaru punya!

8 comments:

MiSz eiN said...

eeee...suke maen game lucah niey kan!!! cium2..romen2 sampai dapat anak.ahahaha.xm0 xm0... ;p

Missy F said...

hye...sori la menyibuk kat belog orang...
saya pun fan the sims ni...tp x perasan plak yg no 3 dah kuar...juz nak bgtaw sims 2 pun dah ada keta..sport car lagi..hehe nway biler dah main sims 3 nnt, bg komen yer...

axie said...

misz ein : haha..kamu tak coba lagi..mana ada itu jek.. pasal kehidupan oranglah..

missy f : ye ke?? sy main sim2 tak habis lagi..tak sampai kat kete sport lagi..tapi yg ada kete tu cd yg mana ek?? apa tajuk dia?? nak gi cari..hari tu pegi buang sim2 sebab berat sgt, bila nak download semula tak bolah dah..pc orang lain elok jekk.. smpai sekrg terhenti main sims2

dakcik said...

azie..ain nk main jgk..cm besh jerk..nti leh main mase dlm pantang..nk cd die..xpon tlg ajar main n nk download..;P

monamie said...

ahahah.. bagus axie..bagus.
kakmona pon suka. btoi ckp missy F, sims 2 pon ada gak keta. night life ka apa ntah cd dia, tp yg pasti add on!
* ni mula la aku nak cari sims 3 nih! abeh laaaa...

axie said...

dakcik :nanti azie bagi cd..
jgn lupa jaga baby sudahlah nanti..hehe

monamie : ye ke?? nak kena cari ni.. nmpk sgt dah ketinggalan..haha
abeshla hafiy nanti ;P

JilLL love heyrie said...

since office ni da blocked banyak website,

kene la carik alternatif laen kan?
hehe.

axie said...

yup..betoll..betoll..
kalu tak mati kutu la duk depan pc, time takdek keje..hehe