Saturday, March 6, 2010

My Baby Boy

Hai semua, kira-kira hampir 5 bulan rasanya menghilangkan diri & blog ni tak berupdate atas alasan peknen & tiada mood nak berbelog..hehe :P
Mengada-ngadakan minah ni??

Alhamdulilah saya telah selamat melahirkan seorang putera secara normal pada 25 Februari 2010 jam 6.06 pagi seberat 3.48 kg di Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu.
Cerita pasal bersalin saya akan diupdate kemudian..

Mari cuci mata melihat gambar-gambar ini dahulu okay :)
Oh,lupa pulak nak bagitau..nama dia Muhammad Izzul Hafiy Bin Mohd Izwadi (papa dia bagi nama sebab anak lelaki, tengoklah nama pun nak dekat sama dengan papa dia..heh)













21 comments:

monamie said...

azie! comeinya... tolong cubit pelan2 pipi baby! btw... hee hafiy.. sama nama anak kakmona! :)

panggil apa ni baby?? hee.. selamat berpantang adikku! :P

Nurezail said...

tahniah...25/2 bersalin...leh sambut birthday anak sama2 nanti...hehe

axie said...

kak mona : hehe..sama kan?? papa dia lah ni.. panggil afiy..

axie said...

Nurezail : aikk sama ek??? boleh jd gf & bf ni..hehe

fatenton said...

azie..
congrates..
comeynyee izzul..
mcm azieee :)

axie said...

hehe
tunggu baby faten plak :)

III AiNa III said...

azie..congrate ya..bl bllk KL?baby awk comeylll sgt..

bing jie said...

Azie, tahniah!sangat comel hafiy...tahniah skalik lagi...

~~zaa~~ said...

ala omey2 nye afiy ni... :* cepat datang putrajay nanti auntie zaza nak cubit2 manja!

dianizan said...

tahniah azie...afiy comel sngt..salam peluk cium dari mizan n aunty ina ek..

Madamme Anne said...

azie: cutenya bb.. tembam nya.. geram tgk...
tahniah...

axie said...

aina : bulan 4, maybe tgh bulan kot

bing jie: thank you sis :)

zaa : nanti afiy dtg, auntie zaa dah kawen time tu :P

ina : boleh bkwn dgn mizan..hehe

anne : thanks anne :)

waniepaez said...

wah, ajila da kembali berblogging gk akhirnya:)

**Yatie** said...

tahniah azie.....cutenya bby tu...:)

axie said...

hehe :)
thanks

waniepaez said...

ajila, update la laghik pic dak afiy:)

♥♥ KhamS ♥♥ said...

azie, congrats!
terlambat lak..
tp birthday dia dekat2 ngan birthday khams ler..

nino said...

tahniah azie.
uh dah lama tak bukak blog azie
rupanya dah bersalin. cumelnya baby.
akak ada blog baru http://nestumrasberry.blogspot.com

axie said...

wani : sabor2

axie said...

che khams : yeke...boleh smbut sama2 nanti

axie said...

nino : kite pon dah lama tak update..hehe
dah berkulat belog ni..hehe