Wednesday, October 20, 2010

Semangat Baru!

Sekarang i dah bersemangat sikit nak update belog..

knp ek??cuba teka..hehe

dah rajin??

idea dah banyak???

background baru yang dakcik buat..??

salah..bukan..bukan..

sebabnya FB dah kena block...hehe padan muka :D

Okay nak cerita ni, i baru langgan streamyx

"berokbeng" lembap kekdahyerr...

so hubby i ambik pakej student..dia kan student part time..hehe

bulan-bulan cuma RM38 & free satu notebook...sangat berbaloi! (walaupun tak besar macam laptop)

laju pun laju okay....

so sekarang tak berebutlah lah lagi dengan my hubby :)

tapi

*

*

*

*

*

budak kecik ni pulak yang selalu berebut dengan i...


Hafiy pun nak jugak lah mama.....



tengok tu...



dia geram jekk....heh kena beli laptop mainan satu ni...hehe

9 comments:

dakcik said...

wahh..rajin mama afiy update belog..bkn sebab i ker??hahahaha

hp tue note book u! jeles i ! i pon nk jgk!

MiSz eiN said...

kehkehkeh
aunty ein pn nak gaks mama!!!

-Sara- said...

ala fb kne block? ciannyee
ehehe..ok pasnih update blog hri2 tau! :)

~~zaa~~ said...

ha!!! nak jugakkkkK!!!!!

axie said...

dakcik : sbb u wat background pon salah satu..tapi i malas nak highlight jek..hehe
ha..suruh adi pasang..hari tu dia dah tanya2 wadi kan...

misz ein : u dah pegi blom kedai tm kat bangi??

sara : hehe..tulah takleh dah nak main fb ni..on9 pun kat umah jekk..

za : cepatlah register za..

waniepaez said...

cewahh, ade hikmah gk kne block fb:Phehee...apepon, i loikee la u update....hehe

ops, nnt belikn afiy laptop budak tue yek, i survey kt KL murah jek, xsmpi 50,huhu..nnt nk belikn tuk qaseh gk:)

axie said...

semalam survey jgkk
semua 60 ke atas
wani tgk kat mana tu???

are-za said...

azie register kat mane ek? nk buat jugak...

kalu student dpt free note book eh?

axie said...

untuk student tahun pertama & kedua, boleh ambik pakej student
kalau tak, ambik pakej low income pun dapat notebook..try lah tanya2 org streamyx :)