Tuesday, November 30, 2010

Pinky Day!

Besday Damia Qaisara @ Qaseh @ Mia genap 1 tahun...
Sekejap jek kan??? Hafiy pun dah 8 bulan time gambar ni di ambik (sekarang 9 bulan)
Tema colour, pink & putih...
Mesti kena ada tema colour, coz kitorg kan (PF) suka bergambar..
Baru cantik gambar bila sama colour baju...boleh?? :P


Mama hafiy baru sudah mekap :P


Tengah tunggu untie ein datang ambik...
Papa hafiy keje, dia datang sana lambat sikit...


My hensem boy, terpaksa pakai pink...nasib baik ada pemberian kak pija..hehe


Bila untie ein nak sampai ni?? hafiy sampai meleleh dah air liur menunggu untie ein


Sampai-sampai terus kongker kereta Qaseh...hadiah besday Qaseh ni...perghh!


Hafiy lagi..


Untie ein jadi fotographer hari tu...


Lepas ni boleh beli satu kan?? pujuk IJ** dulu okay...


Besday girl yang comei, dengan gaun pink...


Hafiy curi coki-coki Qaseh, terus Qaseh nangis...


We oll tanpa dakcik yang tak sampai lagi..


Dakcik baru sampai..

Jangan muntah okay tengok gambar-gambar PF kat bawah ni...











Ok cukup lah tu...


Dakcik Sofea (nama baru)


Eh ada lagi PF.....


Last sekali gambar our family ramai-ramai


Seronok bila dapat berkumpul...
Dari tengahari sampai ke malam...
Nasib baik hubby masing-masing sporting..hehe :)

7 comments:

MiSz eiN said...

uh mmg besh!

dakcik said...

oitt dah lame tau citer nie..hahaha
anyway, rindu la kat u ollss seme!!! damn much!!
bile nk kumpul lg nie??

-Sara- said...

wah meriahnye! sume cun2! :)

axie said...

miszein :huhu...cameron amacam?

dakcik :tau takpe, crita pending..
bila2 jek boleh :)

sara :TQ sara...memang meriah...tak puas kalau jumpa diorg ni...

are-za said...

sonok jer tgk korang nie...memasing spoting morting..

axie said...

hehehe :)

bunga_ros said...

seronok tgk korang semua.. Aku doakan silaturrahim ini kekal ke hujung nyawa.. Amin..