Friday, December 31, 2010

Selamat tinggal 2010 :'(

Dakcik buat pasal review 2010..
I pun nak buat jugaklah...
Cedok idea dia walaupun dia bising kat FB kata i tiru dia..
Heh! jalan cerita i lain lah ;x
Sukati i lah, belog i kan??? hehehe

Dimulakan dengan awal tahun 2010, i malas update belog..
Eh, silap..start dari tahun lepas lagi i dah malas update belog, kerana mood peknen..
Terbawa-bawa sampai ke 2010..so, banyak cerita yang i peram...
Takpelah i ringkaskan jelah..senang ;P


My bestfriend, Nadirah kawen kat Maran, Pahang...time ni i dah 36 minggu..masih aktif ke sana ke sini..masa ni i asyik nak makan jek..berat naik 16 kg..hidung pun kembang giler...haha =D


Selamat melahirkan baby boy pada 25 Februari 2010


Along & kak dila kawen di Kuantan Pahang..kak dila tu sebaya i ;)


My hafiy 1st time sakit mata time ni umur dia 3 bulan..huhu
Pergi klinik, doc bagi ubat tak sesuai kat dia..lagi bertambah bengkak
Last2 i bawak pergi pakar mata, doc bagi ubat titis & terus okay :)
Disebabkan dia sakit mata, 1st time i tinggalkan dia kat kampung sebab nursery taknak jaga budak sakit mata...
Sedih wooo....menangis tak hingat!


3 tahun i main volleyball untuk MOF..selalu dapat no.4 jek..tahun ni dapat no.3 setelah berhempas pulas..congrate my team =)


Suprise besday my mom time dia turun putrajaya


Tahun lepas beraya ber2..tahun ni, ber3



Raya Aidiladha ber2 dengan hafiy sajo! papa hafiy tak dapat cuti ;(


Ok, itu yang i ingat setakat ini..maybe ada cerita-cerita lain terlepas..
Takpelah, abaikan jelahh...ok?
Eh, mana aktiviti-aktiviti dengan PF tahun ni???
Hah, kat bawah nilah uolls...i dah siap asingkan...
I rasa tahun ni adalah tahun paling sibuk PF...haha =D
Ada jek aktiviti kitorang...
Dimulakan dengan....


Suprise besday dak ein..time ni i 34 minggu tak silap...yang lawak, i yang sarat peknen ni gigih pergi amik itu budak berdua, wani & dakcik untuk suprise kan dak ein..hoho...kan i dah kata aktif bangat!!haha =D


Anniversary dakcik kat umah dia..tema merah puteh, adalah sikit-sikit nampak..


Floria Putrajaya 2010...lepas balik keje salin-salin baju terus pergi Floria...diorang nilah suka buat plan mengejut, terutama dak ein..heh!


Suprise besday wani


Dania Qarmila is 1 year old! tema kuning..


Makan-makan raya umah i...


Makan-makan raya umah dak ein


Makan-makan raya umah wani


Photoshoot PF family kat Pullman..miss that moment!!


Damia Qaisara is 1 year old! tema pink putih..


Besday dakcik 15/12/2010 kat Ice Room


Besday i 17/12/2010 (2 hari lepas dakcik) kat Secret Recipe




Jalan-jalan Melaka last week, penutup tirai aktiviti kitorang


Oh, ya! lupa nak cakap pada tahun 2010 ni jugak PF telah bergabung menjual tudung, shawl & inner..
Baru start 2 minggu lepas...ini blog kitorang pfscollection.blogspot.com
Jangan lupa jengah blog kami!!

8 comments:

MiSz eiN said...

wah2.senang je kan u buat summary aktiviti sepanjang 2010
org sume dok buat hari2.ekeke
apepon, xsangka byk giler kan aktiviti PF
semoga aktiviti niey akan berterusan utk tahun niey plaks!
next trip?
sunway naek ATV
:D

~~zaa~~ said...

banyak kenangan 2010 yang best!

axie said...

misz ein : hehe..tulah pasal.. senang keje i buat summary camni..
banyak kan? dalam sedar tak sedar..ada jek program PF nih..
next trip?? kota tinggi maybe 2011 punya kan???

axie said...

zaa : kenangan ni maybe akan diingati bila dakcik dah pindah...sob sob ;(

~SHiLA~ said...

hafiy beza ngn danish 5ari jek upenye..danish 20feb hafiy 25feb..hehe

axie said...

yeke??
itupun due dia sepatutnya 21hb tapi dah lewat 4 hari..kena paksa keluar..
syok sangat kot duduk dalam perut tu..hehe

~SHiLA~ said...

oo hafiy lewat..danish lak patotnye due 3mac tp kua awl dkt 2mgu..yg neh pulak xsabo nk tgk dunia lua..haha

axie said...

hoho..cam gitu plakk...