Friday, June 25, 2010

Kenapa saya tak update belog???

Hai kawan-kawan..hehe
Aktifnya korang ek??? bukan main rajin update sokmo...jelez i!
Heii...malasnya nak taip..hahaha :D

no idea..


no idea..


no idea..

Tapi kawan2 kat FB bising bila nak update belog? bila nak update belog..
Hah dah update ni, korang tak komen siap!!
Ini saya nak cerita skit kenapa saya tak update belog...

1. Malas
Giler....
Ingatkan masa peknen jek malas nak update..
Dah bersalin pon malas jugak...
Tak tahu camana nak berubat nihhh...mungkin ambik masa sket kot..

2. Kebizian
Hah.. ini memang setiap masa busy...
Busy dgn keje kat opis...tapi sempat bukak FB..itupun curik-curik masa okay...
Then busy kat umah, melayan hafiy yang asyik nak cak2 sokmo..
Asal baringkan dia jek..dia start ehek ehek suruh dukong...
Anak manja mama ni...
Cerita pasal saya bersalin pun tergendala kat draft berbulan2 tak siap2 lagi..hehe

3. Idea kureng
Memang tak dek idea langsung lah sekarang ni...
Nak cerita pasal hafiy pon terpikir2 nak cerita apa ek???
Tengok dakcik asyik update pasal dania jekk...
Maybe sebab dah lama berupdate..camnilah jadinya...
Nak buat ayat pon dah tak reti...perghh!
Nanti ada masa saya update yekk


Hari ni hafiy genap 4 bulan...
Berat masa 3 bulan 6.2 kg...
Dah pandai senyum + ketawa sikit2

Hafiy dengan bear kesayangan


Suka main lidah dia...menangis pun jelir lidah...ketawa pon sama...
Ini kes mama dia suka tgk cartoon Hagemaru time peknen..hehe

Dengan mizan (anak kak jun), kawan hafiy


Papa & hafiy