Monday, February 28, 2011

Hello Monday!

Wah! tetiba seronok giler, walaupun hari Monday kan...
Sebenarnya i malas nak bangun pagi tadi..
Malas nak pergi keje..
Bos pulak takdek sebulan...perggh ;)

Hari sabtu baru-baru ni i buat besday untuk my boy..
Tema merah hitam..
Gambar i upload kemudian okey..
Baru upload dalam FB sampai 200 keping!
Gila kentang betol! haha :D

Masih belum ada mood untuk update sebenarnya..
Penat
Penat
Penat
Penat
Tapi, seronok!!!!!!!!

Ten Q kepada semua datang...
Ten Q kepada yang bagi hadiah & ang pow kat hafiy...
Ten Q kepada dakcik (mama mentua) buat special deco untuk hafiy...
Ten Q untuk dak ein buat puding sagu yang sangat besh!!
Ten Q menjadikan besday hafiy sangat hapenning!!
Ten Q semua!!!!
Mmmmuaksss (hafiy kiss untuk uolls)

13 comments:

~SHiLA~ said...

ala azie xmo pn tempek dulu sekpg dua..nk tgk..cpt uplod jugak :)

~~zaa~~ said...

yesss!! i termasuk dalam tq yang ke-2 tu :D

-Sara- said...

okey, dh tgk sume pic 200 tu kt fb.. mmg meriah giler! hehe :)

axie said...

shila : dear..pic kat laptop kat umah..tak bawak pon p opis..tgk lah esok kot..

axie said...
This comment has been removed by the author.
axie said...

za : TQ za & kak nana..hehe

axie said...

sara : nanti azie citer pulakk okey

dakcik said...

same2 wok!! hahaha..i design simple ajek! kata utk menantu kan? hahaha

cpt uplod gambar! hahaha

axie said...

ye...tunggu!

are-za said...

xbgtau..bg adiah flying kiss ajolah..he2..
muah2!! utk hafiy..dak bam2..

waniepaez said...

cewahh, gimik bufday nie..cpt update u:)

axie said...

aza ; ala...lupe lahh..takpe.. nanti next2 year azie panggil ek

axie said...

wanipaez: malas nak upload gmbr wani, banyak giler..tak tahu nak pilih mana satu...