Thursday, March 10, 2011

Aiskrim apa yang uolls suka??

I?
I suka makan aiskrim Solero Split dari Walls & Tropicana dari Nestle
Sedap sangat wok!!
Dahlah murah RM 1.00 jek..
Dua-dua aiskrim ni, rasa dia sama jek
Cuma kalau Solera Split dari Walls dia tebal sikit..


Solero Split from Walls

Ingat tak dulu time peknen i buat entry pasal air limau nipis special??
Haa..air tu sama jek rasanya dengan aiskrim ni..
Sebab tu i suka air tu jugak..
I suka rasa yang sama jek kot ork..? hehe
Tropicana from Nestle

Aiskrim ni wajib ada dalam peti ais i..
Kalau dah habis, gigih i pergi cari time balik keje!!
Cam tak lengkap giteww!!
Setiap kali i makan aiskrim ni, budak tecik tu akan menyedeng2 sebelah i
p/s: harini i jadi duta Walls & Nestle plak dah..

16 comments:

The Lady Chosen said...

suke gak ice cream ni....flaver vanilla+lemon ~nyummy

JilLL heyrie ♥ mika said...

between tropicana and solero ni, akak lagik suka solero :)

but my fav icecream mestila magnum almond. yummy..

~SHiLA~ said...

oo ni la n3 yg kua,tp bile klik xde pulak cite eskemnye..haha

shila peknen dulu pn suke eskem tu..ari² msti mkn..tp shila rase solero lg sedap dr tropicana

~~zaa~~ said...

sama la azie! za pun suka sangat eskrim ni!

waniepaez said...

heheehe, len kali p umah u i nk cariklah:P
i pong suke:P

Ezzah said...

aiskrim trophy yg coklat! nyum nyummmm :D

MiSz eiN said...

i pong suke! igt dulu² mase kat flet ijau kite turun beli eskrim kan
tp msti i xabes pastu bg u atau wanie abeskan
:D

dakcik said...

i pon suke aiskrim mase ngandung sampai kene kencing manis!! hahaha..
tp i lebih suke solero :)

axie said...

kak nini : sedap kan? hehe

axie said...

jill : wow! askrim mahal tu.. tak leh simpan stok dlm peti..hehe

axie said...

shila : haha..time tu baru taip taju okey, pastu tertekan enter..
kena padam balik..tapi kuar gak ek??

axie said...

zaa : ehh...cama lah kiter

axie said...

wani : curiklah..nanti datang tau ngan qaseh

axie said...

ezzah : itu aiskrim yg mana? tak penah makan lahh

axie said...

miszein : kite beli cornetto show ur love tu kan?? skrg pun beli jugak..tapi kdg2 sebab tak mampu nak simpan stok dalam peti..

axie said...

dakcik : i tak citer pong time peknen wok..i citer skrg wok