Wednesday, March 2, 2011

Izzul Hafiy Besday Bash ;)

Date : 26/2/2011 (Sabtu)

Time : 2.00 pm - 6.00 pm

Venue : Home Sweet Home :)


Besday Bash Hafiy telah berlangsung baru-baru ni..
Sorrylah kepada yang i tak jemput..
Juz wat kecil-kecilan jek...
Juz panggil family...kawan-kawan rapat.. beberapa kawan-kawan opis :)

Mari bercerita melalui gambar okey :)
Budak tecit tak pakai baju ini yang paling eksaited..
Mestilah, besday dia kan...
Pagi-pagi buta dah bangun okey nak tolong mama dia..
Biasa pukul 9 @ 10 baru dia bangun..



Sibuk dengan step walker dia..



Tengah sibuk-sibuk kemas, dia sibuk nak main kat luar...
Nak jumpa Chinta & Haikal lah tu...
Chinta & Haikal jiran depan umah..
Umur sebaya Hafiy..
Selalu main walker sama-sama depan koridor tu...

Nampak gigi sebatang..



Deco ini dibuat khas oleh Dakcik :)
Lebiu Dakcik...



Kasik zoom sikit...lengkap, dari newborn sampai 12 months!



I cuma gantung belon jek...
Baguskan besan i nih?? ececece!

I suka sangat!


Nasik Ayam Pak Tam tu dia!!



Besday girl...eh..dia plak dah pakai topi..



Qaseh yang buat muka kiut miut..alololo :O



I yang baru siap-siap mandi



Berposing sebentar..ecece



Dak ein tiup belon yang dia bawak jugak... siap bawak puding sagu..TQ dear :)



Oh ini dia besday boy!



Berebut dengan Qaseh, tengok muka ummi dengan tangan siap nak cubit Qaseh...



Makan eskrem pulak dah...



Menangis tak cukup eksrem, nak lagikk...



Hafiy & mama



Lagi..



Lagi....

Dan lagik...



Adie manja & Sang goku main suap-suap...hover!



Hafiy & papa



Qaseh


Wif izami, adik wadi..

Dakcik tanpa Sofea



Simple cake for Hafiy...
Budak tecik tu tak leh makan kek
Alergik telor...

Nyanyi-nyanyi...

Ok tiup..hafiy tengok ke lain, tapi papa yang hover



Potong kek



Dia menjerit nak potong kek lagik...abis orang gelak..



Menjerit-jerit nak pegang pisau sendiri plak...



Bagi makan strawberry jekk.hehe



Pf tengah bincang apa ntah..pasal nak restock shawl ke?? hehe

Tengok tangan Hafiy tu..aipp!
Bilang apa tu sayang???

Qaseh yang majuk nak minum air gas...

Haaa..inilah Chinta


Qaseh gigit jari bila Hafiy asyik layan Chinta jek...hehe

Ok cukuplah tu..kite layan pic-pisc PF plak...hehe























Sesi membuka hadiah,












Aiyooo..migrain i (cam dakcik) duk upload gambar-gambar nih...


Ten Q yang bagi hadiah kat hafiy...
Mama & papa dia??? tak bagi apa-apalah...dah banyak hafiy dapat hadiah kan...hehe
Alhamdulilah...murah rezeki hafiy..

Tq semua :)

10 comments:

-Sara- said...

meriah n ceria gtu! :)

~SHiLA~ said...

yay² azie updet da..
meriah befdei hafiy..byk jugak pezen hafiy..
tema kite same..merah jugak.i loike :)

III bDkNaKaL III said...

apy 1 year hafiy tomeyyyy!!!

dakcik said...

pergh byk giler kan gambar..hehehe

eh rupenya adik wadie yg bg gajah..kite kemain lg duk gelak2 kan?? hahahaha

axie said...

sara : hehe..diorg2 ni ada tu yg meriah tu

axie said...

shila : cepat update danish plak, nak tengok..

axie said...

aina : tq untie aina :)

axie said...

dakcik : ha...tau takper.. migrain i tau..kat fb 200 keping..haha :D

u lah gelak lebih pasal gajah tu, pastu siap komeng lagik padahal tuan dia ada...haha :D

waniepaez said...

haha, gajah adik wadie kasik ker?mau dak2 kecik sawan tgk gajah duk kejar:P

axie said...

iyer wani...melompat2 qaseh..haha