Friday, March 11, 2011

Jumaat yang best!

Apa yang best??
Coz last day keje minggu ni lah kan..
Coz esok cuti!
Coz tinggal i dengan kak fiza jek kat unit ni today..
Coz dakcik nak belanja pf tengahari ni..yeay!! ;)

Ni i nak cerita..wah! rajin betol i bercerita sekarang ni ek??
I sakit kepala lah wok, dari malam tadi sampailah ke pagi ni..
Adakah berjangkit dengan dakcik??
Isk, tak baik kata dakcik camtu kan...
Tapi betolah, i sakit kepala wok..
I malas nak makan ubat..
Ingatkan bangun tido pagi tadi dah hilang..
Tak hilang-hilang jugak..
Nampak gayanya kena makan ubat jugak ah lepas ni..

Ke sebab i tak cukup tido wok??
Terlebih tido adalah i rasa..
Kul 10 i dah tido..
Konon-konon nak tidokan hafiy jek..
Alih-alih i pun ikot sekali tido..

Oh, pasal contest..
I ada 2 contest yang i kena buat..
Tapi contest yang muka fish cute i rasa cam tak buat ah..
Dah banyak kali i snap! DELETE
Snap! DELETE
Buruk muka i wok! haha :D
Kalau i joing, zaa kena pilih i menang..kan zaa?? (kenyit-kenyit mata)
Contest satu lagi, insyallah i buat ek dakcik..(kena baik-baik jek dengan dakcik today, coz orang nak belanja kan?)

Hafiy tengah makan pisang sambil tengok Hagemaru..

11 comments:

bonda dadif aka akish said...

alolo..mulat si hafiy nih!!!

jumaat adelah hari yg paling sorga skali...

=)

dakcik said...

ha, tau takpe..xbaek tau ckp penyakit jangkit dr i..penyakit dtg dr Allah..:)

tue la sempena hari nie hari jumahat i nk belanja u olls seme!! baek kan i?? hahahaha(puji diri sendiri)


p/s : i ade ubt migrain..u nk ke wok???

MamaEma said...

jumaat memang best..time rehat pun panjang..huhuhu...

saya pun selalu kalau tidurkan anak...saya sekali pun terlena...huhuhu

MiSz eiN said...

haha
kemaen seronok lagik kan u ade org nk blanje!
wlupoon sakit pale
nape u sakit pale plak wok?
bukan migrain kan tp?

dakcik said...

ein tak nak joing wok..dia date dgn jiejah & pizah...emmmmmmm

-Sara- said...

bulatnya hafiy ni, geramlah! :D

axie said...

bonda dadif : yeah setuju dgn u!

axie said...

dakcik : dakcik dah ceramah plak dah..hehe
TQ wok belanja tadi..lebiu! (banje lagi ek??)

axie said...

mamaema : samalah kite..
kdg2 anak x tido jgk..tp mama dia dah terbungkang..hehe

axie said...

miszein : migrainlah wok..
pas bersalin ni, i kerap migrain...

axie said...

sara : dukung pun lenguh tangan ;)