Monday, March 7, 2011

Menyelesaikan pertanyaan uolls...



Ada beberapa orang yang tanya i..
Itu bilik sapa??
Kenapa tangkap pic kat bilik??
Bilik tu kan tempat privacy suami isteri...

Uolls..

Uolls..

Uolls..

Itu bukan bilik i..
Itu bilik no.2..
Diulang sekali lagi, bilik no.2..
Atau lebih dikenali dengan bilik tetamu..
Bilik ini disediakan untuk family-family i datang..
Dan dijadikan jugak tempat PF landing-landing bila datang umah i..
Kat bilik ini jugak weolls photoshoot our tudung/shawl baru-baru ini..
Pic kat atas tu, landing-landing kat bilik setelah kepenatan..

Harap maklum ;)
PEACE
azieaxie

13 comments:

dakcik said...

sape la yg bzzzz body sgt tue??? tangkap gambar dlm bilik pun jd isu ke?? ish2...

Ezzah said...

euwww...sape yg busy body sngt tu azie sampai tngkap gambr dlm bilik pun nk buat isu ke.aihhh...

apa la mentaliti.. :P

-Sara- said...

ehh ade yg tanye ke? sara xtanye pong :D

waniepaez said...

perghhh, byk2 gmbar, tue ker y dia tny?hahaha..tahniah la buat si yang tanya yue yek..ajila da buat entry khas tuk awak:P

axie said...

uolls : biasalah manusia..
ada mata, lihat
ada mulut, kata..ops!
ada tangan, taip belog..haha :D

Leezue.blogspot.com said...

sapela yg veri da bz bodi...ish2 tpkan i bekenan kat katil u tu azie...beli kat ner? ngah dok servey ni...

juicy junkies said...

http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

axie said...

kak nini :katil tu beli kat kedai perabot kat umah..
kak nini try tengok cavenzi..
ok2 jugak :)

axie said...

juicy : TQ Dear

JilLL heyrie ♥ mika said...

azie,
sorry eh for me my room tak private pon.
kawan2 kot datang selamba jek lepak or guna toilet in my room.

orang tuh dengki kot tengok second room azie pon cantik. ehehehe.

buat tak tau jek la zie.
:)

~~zaa~~ said...

arkkk...ade jugak yang bz body macam tu???teruk nye mental diorang! hey..shuhhhh main jauh2!!

axie said...

jill : haha..canteklah sangat kan..
perabot murah2 aja :)

axie said...

zaa : biasalah maknusia zaa :)