Thursday, March 17, 2011

Wedding Anniversary Contest

Uols i baru join contest ni pulak..
Uols pun boleh join, cuma klik banner di bawah k ;)



So, i mahu letak pic ini


Perkara yang melucukan?? apa ek? tapi i nak citer tentang pic ni,
Sebenarnya kasut i terlekat kat celah-celah lantai papan tu sampai tercabut tumit ;)
I mahu tag zaa, dakcik & wani..(buat jangan tak buat okey..)

9 comments:

faiznaimi said...

My dear azie....

cube try lagi skali.. to follow.

okeh? (**)

aDieyZa said...

salam perkenalan.. zana dapat url blog ni dari zaa & dakcik.. stay putrajaya jugak ke? zana dah masukkan url blog ni dalam bloglist blogger putrajaya dalam blog zana.. jemput singgah ke blog zana yer..

good luck for this contest!!

axie said...

faiznami : x kuar jgk dear
nanti i buat kat umah k :)

axie said...

adieyza : yup stay ptjaya.. jomlah join contest :)

dianizan said...

msti org butik tu ckp aku tak nak dah sewa kasut kat budok ni..hehehehe

axie said...

haha..kitorg cover baik punya tau.. siap pasang balik

dakcik said...

wahhh!i pun kene tag ker? hahaha..
nti la free i joing wok..=)

~~zaa~~ said...

hehehehe insyaAllah :D


contest azie pun zaa tak buat lagi...

axie said...

za & dakcik : yup sila buat okey