Friday, April 22, 2011

Jahatnya kamoo..

Okey uols nyanyi lagu stacy itu dulu...


~

~

~

~

~

~


Ok dah..dah..

I nak cerita ni..
Uols pernah tak, time uols nak naik lif pastu orang yang ada kat dalam lif tu tutup pintu..??
Ha..i kena 2 kali semalam wok!

1st kat opis..
I dengan kawan-kawan opis..
Kebetulan sampai kat kawasan lif tu, pintu tengah terbukak & ada sorang akak masuk dalam lif tu..
Weols pun berlari-lari anak ke lif tu,
Cepat-cepat dia tekan 'tutup'..
Buat selamba jek..
Jahatnya kamoo ahkak!!!
Weols terpinga-pinga & terkejut sebab akak tu tutup pintu lif wok..

2nd time balik keje kat lif umah pulak..
Hari yang sama okay :s
Kebetulan pintu lif terbukak jugak..
Okey ada orang kat dalam tolong tekan 'buka'..
I dengan akak sorang ni berlari-lari anak ke lif tuh..
Okey, akak tu sempat masuk lif..

Tapi, time i...
Tinggal beberapa langkah lagi i nak masuk lif tu..
Akak tu terus turun tangan dari tekan 'buka'..
Pastu dia tengok jek i & buat muka blur...perghh!
Pintu terus tutup..
Arghhhh! i terpinga-pinga lagi wok..
Sama macam kes pertama tadi..
Uwaaaa..jahatnya kamoo!!

16 comments:

MiSz eiN said...

perghh ye ker?
xpenah plak i kena mcm nie
tp y i slalu kena
dah tolong tekan hold spy lift tue xtertutup
tp org y masuk tue buat muke sombong plak
senyum lah klupn mls sgt nk ucp terima kasih!!!!
aiyoooo!!!
(eh teremo plaks.hehe)

dakcik said...

i penah kene jgk wok smlm..tp bukan i yg kene tggl tp org lain..cume i yg kt dlm suh lif suh org depan tekan tp dia wat dek jekkk! eee jahatnya ahkak tue! pastue siap marah2 kitorg sbb duk jerit2 dlm lif..ape cer eh?? gilo..haha

dakcik said...

i dah kene smlm wok..tp lain ckit..i dah kat dlm lif..tlg jerit2 ade org nk masuk lif..suruhla ahkak depn tekan..tp dia wat dek jekkk!! eeee..sabo jek la..pastue yg xleh thn siap marah2 kitorg sbb duk jerit2 dlm lif ! ape cer??? haha

~~zaa~~ said...

hakhakhak...zaa pun selalu kena tau! jahatkan depa ni!!

-Sara- said...

penah gak kene cmtu..mmg jahatnyaa kamoo lahh! :D

Qaseh Ziera said...

saya pon pernah kena....memang jahat..

axie said...

miszein : aiyoo tetiba nganok kat sini..takpe2 i paham ;)

axie said...

dakcik : lor..berniat baik pun kena marah ek? memang gilo..

axie said...

za : za pon sama ke?? mmg jahat..sakit hati..hehe

axie said...

sara : kena gak ek? dorang ni takdek perasaan kot..

axie said...

qaseh ziera : ramai jugak yg kena ek? tp nak buat cmna..diorg ni x dek hati perut..memang sengaja..

kak mah said...

tu maksudnya naik la tangga haha

axie said...

kalo eskalator boleh gak tahan ork? nak naik tingkat 11 tu..
aik kak mah?? cam tak caya kak mah buka belog!!!

aDieyZa said...

jahatnya kamu!!! (sambil nyanyi lagu stacy utk org dalam lift tu)

cian u dear.. sabar k.. kalau ye pun nak cepat, jgnlah smpai jahat sgt kan.. hihihi

axie said...

zana :itu namanya tak berperikemanusiaa

waniepaez said...

hahah, ade gak perangai manusia pelik cmtue kn wok:p