Thursday, April 14, 2011

Kejora & Bintang

Hai uols :)
Bertemu lagik..
Baru dapat jenguk pc nih uols..
Sibuk dengan 5s tak habis-habis..
Pagi tadi i liminate kertas, sampai kuar asap itu mesin, sampai hangit bau baju i..haha :D

Ramai jugak yang join contest itu..
Ada yang i tak sempat terjah lagi..
Nanti i free i terjah k :)

Uols tengok tak cerita ni kat Astro Ria??
Setiap Isnin sampai Jumaat, 6.30 petang..wah! siap promote..

I suka sangat cerita ni wok...
Walaupun jalan cerita dia kadang-kadang menyakitkan hati..
Walaupun Kadang-kadang ada yang tak logik..

Yelah, dia duk cari ayah dia sangat kan..padahal ayah dia dekat jek..
Arghh! banyak lah i tak puas hati..
Tapi i suka..hehe

Dah 2 hari terlepas tengok cerita ni sebab i main voleybol..
Nak tunggu ulangan tengah malam?? tak sanggup i..
Kul 10 i dah tido..
My hubby pun duk giler tengok cerita ni sekarang..
Terikut-ikut dengan i :B

8 comments:

~SHiLA~ said...

same mcm mak shila..da tgk ptg,mlm tetap tgk ulangan...2x sehari tgk..xpuas lg tu..tgk kt utube pulak..kt utube ade smpi abeh episod kn..walaupun tgk smpi episod bpe,tetap tgk ari² episod yg blkg² tu..haha

eh tepanjang pulak komen..haha

-Sara- said...

sara xpenah tgk cite ni azie, sbb xminat drama endon..hehe :P

JilLL heyrie ♥ mika said...

akak pun suka layan citer ni,
eventho setiap kali layan dok kata bodoh gila citer ni kot,
but still layan.
hahahaha.

memang tak logik kan, ayah dia punya la dekat boleh tak nampak la ape la. pas tuh jap suka kat fitra kejap kat elangga.

paling tak suka kat minah. wahahaha.

az-ila said...

lho azie pun tgk gak ek citer ni..sama rr ngan nenek k.zila songgoh2 duk tgk citer ni..hehe

axie said...

shila : shila x tengok ke? best tau crita ni..ada jgk try tgk kat youtube, tapi hafiy asyik kaco..hehe

axie said...

sara : best tau sara!

axie said...

jill : minah tu jahat giler kan??
rasa cam nak cekik jek dia tu..haha

axie said...

kak zila : nenek pun layan ek?? bagus2..best tau cerita ni :)