Monday, April 25, 2011

Senarai-senarai nama yang join "Contest gambar kawen yang anda paling suka"

Contest ni dah tutup k
Kat bawah ni, senarai-senarai yang joing!!
TQ so much all of you :)
Kepada sesiapa namanya tak tersenarai sila inform..
Senarai- senarai nama ni pun i ambik kat komen entry contest tersebut...

Disebabkan sambutan amat menggalakkan..
Hadiah-hadiah adalah seperti berikut :

Pemenang ====> Shawl dari pfscollection + souvenir dari i

Saguhati ke-2 ====> Souvenir dari i

Saguhati ke-3 ====> Souvenir dari i jugak

Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat :)

10 comments:

MiSz eiN said...

TETIBE OFFLINE GMAIL

Qaseh Ziera said...

saya ade tag awak...http://qaseh-ziera.blogspot.com/2011/04/siapa-nak-join-bloglist.html

lasayee said...

adehh...xsempat join...exam xabis lagy...

axie said...

miszein : i sibuk taip senarai nilah...hehe

axie said...

qaseh ziera : ok, nanti free saya buat ek..

axie said...

lasayee : tulah..dah tutup tau ;)

Mrs. Asida said...

bestnya.. hope menang!


slim dan sihat>> Portable Sauna

syawalsimpsons said...

nama sue ada..hehehe...no.7

axie said...

mrs.asida & sue : gud luck :)

khani said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...