Wednesday, June 22, 2011

Family Day

Eh, bukan family day sangat pun...
My hubby punya tempat keje ada buat pertandingan tarik tali kat Taman Pertanian, Shah Alam..
Dah alang-alang buat pun kat tepi kolam..
So digalakkan bawak family & anak masing-masing..

So i pun gigih cari swimming suit budak tecik itu..
Bukan setakat swimming suit, pelampung kepala doraemon pun i beli..hehe
Yelah, bulan depan baru betol-betol family day...
Main air jugok..

Tapi, budak tecik tu penakut naik pelampung..
Bila letak atas pelampung, dia menjerit-jerit menangis...
Bila papa dia bawak dia dalam kolam pun nangis jugak...
Aiyoo!!


Hai cemua..caya berani calup-celup kaki macam ni jekk...


Dengan adli...kawan dia dah basah kuyup tapi dia maintain kering...


"takmolah,..hafiy takot"


Bila dah lama sikit baru dia berani....

Budak tecik itu siap baling selipar i dalam kolam...
Pastu dia sengih...

10 comments:

dakcik said...

mane baju mandi kaler ijau pink?? hehehe

penakot air ke? tp siyes mama pun kene buli dgn afiy eh..hahahaha

-Sara- said...

alaa..hafiy ni..xbaloi mama bli swim suit tau! :D

*eh, dh lain r muka hafiy nii :)

aDieyZa said...

ala, rugi la kalau takut air..

♥Mrs.Eady♥ said...

sgt la comel!!hehehe..

ppsstt...biler nk ade lagi jorjet diamond tuh?

~SHiLA~ said...

swiming suit hafiy tu size bpe?aritu nk beli utk danish,xde size pulak

axie said...

dakcik : itu baju mandi qaseh..
aah penakot mula2...dah lama sikit baru ok..

axie said...

sara : lain kan? maybe sebab rambut dia dah botak kot...hehe

axie said...

zana : tulah pasal..kalo p pantai takut ombak..isk

axie said...

mrs.eady : jorjet diamond? rasanya jorjet tu limited...yg tinggal colour hijau je..

axie said...

shila : size l..ingat nak ambik xl, tp smpai buku lali plak..hehe