Wednesday, July 20, 2011

I suka GOOGLE

Hrmm...ikotkan i malas nak update belog...
Mood makin menjadi-jadi..
Tapi bila i tengok kat draft...
Ada jugak posting i yang tertangguh..
Salah satu tajuk ini...
Dah 4 bulan tertangguh..hehe ;)

Uols nak tahu..
Salah satu perkara yang i suka buat ialah men GOOGLE..
Maksud i GOOGLE apa-apa yang tertanya-tanya dalam pemikiran i..
GOOGLE apa yang i nak tahu..
I memang obses!!!

Tak tahulah kenapa...
Apa benda jek i nak cari..i terpikir, i terus GOOGLE..
Kadang-kadang bila dah bosan sangat, i GOOGLE nama sendiri...
I nak tahu web apa yang keluar, gambar apa yang keluar berkaitan dengan nama i...haha :D

Masa i dalam pantang i selalu jugak main laptop..
Apalagi kerja i men GOOGLE jelah...
Contoh : "luka jahitan" "jahitan terbuka" "pam susu bayi"hehehe :)

Kalo i bercakap dengan mak i untuk confirmkan apa-apa ke mesti ada ayat "betol kak ngah dah GOOGLE dah"

Dengan PF pun camtu...
Sampai mak i ke, PF ke & kawan opis ke mesti kata kat i "sikit-sikit GOOGLE.."

Uols macam tu tak??

10 comments:

III bDkNaKaL III said...

puan google!

-Sara- said...

ehehe..yg tak tahan ngan mak pon leh ckp dah google ek.. hikk :D

~SHiLA~ said...

i pn suke gugel.sbb ape carik,sume dpt

eh tp i pn penah try gugel name sendiri.hahaha

axie said...

aina : ye cikk :)

axie said...

sara : aah mak pun dah paham sara..

axie said...

shila : senang guna google nih, cepat & pantas..

aDieyZa said...

zana pun suka jugak.. tp kdg2 tension sbb jawapan kat google mengarut2.. kena pilih yg betul2..

axie said...

zana : hehe..pastu result dia banyak..sampai tak tahu nak klik mana satu..

waniepaez said...

hahaha, i pon da berjangkit ngn u tau x:P
tp u mmg mdm google terbaek!

axie said...

wani : haha :D
u pun dah suka mengoogle ke? tahniah!
tahniah!