Tuesday, August 9, 2011

Kad raya sudah siap..


Ecece..baru puasa berapa hari, dah sibuk dengan kad raya...
Ini bukan kad raya i, ini bos i punya..
Buat siap-siap..senang.
Nanti dah nak habis puasa baru edarkan :)

Teringat time dolu-dolu..
Time sekolah..
Suka bagi kad dekat kawan-kawan..
Pastu dapat kad banyak-banyak..kumpul..
Pastu gantung kat dinding..haha :D

Siap kawan i, nadirah kalo bagi kad raya..siap ada sampul kecik kat dalam..
Dalam sampul tu, ada duit raya..comei :)
Rindu zaman-zaman macam tu kan..

Sekarang dah takdek kot..
Zaman-zaman tu dah berlalu..
Sekarang nak wish pun guna mesej jek..
Kalo malam raya tu, tak berhenti hp berbunyi coz mesej masuk..hehe :)

6 comments:

-Sara- said...

heee..yelah azie..nostalgia betol kad raya ni kan..

klo mlm raya smpai jem line sbb sume pakat send msg raya..haha

~~zaa~~ said...

pehhh...advance! za ni entah bile la en.rahim nak bagi alamat semua

axie said...

sara : aah betoi..nak send msg tak dapat..line busy..hehe

axie said...

za : bos yg suh buat awal2..i ni menurut perintah jek :p (maybe dia tgk PA dia ni cam tak dek keje jek..hehe)

dakcik said...

alah, bos i punya kad raye xdpt lg..jenuh la i nk buat hujung2 pose nti..

aahkan..zaman kad raya dh berlalu..dah canggih skrg..main mesej jekkk..;P

axie said...

i hujung2 nanti i dah relaks ;p