Wednesday, August 10, 2011

Menu Ramadhan ke-9

Semalam i tak masak langsung...hehe ;)
Kan i kata nak masak sardin, tak jadi wok..
Papa hafiy pulak kata nak beli sup gear box pun tak jadi..

Kenapa??
Tetiba papa hafiy nak makan nasik arab..
So, i pun setuju berbuka dengan nasik arab..
Beli kat kedai arab yang dekat presint 15..
Kedai Mr. Kabab & Briyani..
Tapi tapau jek, tak makan situ..

Tiba-tiba terpandang kupon piza PHD RM10 ni dekat dashboard..terus pegi tebus sekali..


Papa hafiy cam biasalah..
Kalo makan kat nasik arab mesti nak yang kambing punya..
Lamb Mendy Rice


I ambik yang set Chicken Boti Kabab



Pizza Traditonal Wakiki Chicken yang ditebus kat PHD

p/s: harini masak seperti biasa ;)

13 comments:

-Sara- said...

azie, mane dpt kupon pizza hut tu? nak jugakkk..

~~zaa~~ said...

fuyooo...menu berbuka ala fadang fasir & latin...tak tahan heheheh

axie said...

entah..tiba2 ada kat tingkap kete..hehe

axie said...

zaa : biasalah..wadi kan mat arab..haha :D

dakcik said...

pergh..nasik arab..hehehe

p/s : arinie i xpayah masak..;)

♥z@z@♥ said...

wah sedapnye..ari nie berbuka beli sbb encik suami ada majlis berbuka di luar..huhu

axie said...

dakcik : ooo..relakslah dia

axie said...

zaza : biasalah tu, azie pon camtu jgk..berbuka sorang2 tak masak lah jwbnya

ZaNa aDieyZa said...

azie, nak upon pizza tu jugak boleh?? jeles ni!!! nape zana x dpt eh?? majuk ah dgn pizza..

td ada ckp pasal lift, azie perasan zana ke? zana x perasan la dear.. hihihi..

axie said...

zana,
kupon tu diorang letak kat cermin kereta..semua kat kawasan umah dapat..pastu bila once dah pegi tebus..dia bagi lagi satu..nanti ada lebih azie bagi satu ek??

petang semalam time balik keje,,
nak tegur takut salah orang..
tak sangka kecik jek orangnya..hehe

ZaNa aDieyZa said...

jelessssssss sbb zana x dpt kupon tu.. nak nagis boleh?? azie kalau ada lebih bglah kat zana.. kira hadiah birthday zana la tu.. hahahahaha.. gurau jer..

azie, semalam zana pakai baju warna kuning hijau.. betul ke org yg azie jumpa tu pakai baju wrna tu? zana pakai tudung coklat.. zana x perasan maybe sbb excited nak blk.. hihihi

axie said...

ptg ni azie tebus lagi..mesti dapat lagi..kalo dapat lagi, azie bagi esok kompem! hadiah besday :)

x ingat lah colour baju..tapi rasanya mmg zana, coz muka sama.

ZaNa aDieyZa said...

ala, esok zana cuti.. sob2.. nape area rumah zana x dpt kupon tu eh? pelik betul.. majuk dgn pizza la mcm ni..

zana x perasan azie smlm.. sorry la yer..