Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya wokwok!

I masih bekerja tau!
Nama pun pekerja cemerlang..ecece :P
Tapi i mahu half day hari ni...

Yelah, barang-barang semuanya tak kemas lagi wok.
I kena buat list dulu baru i boleh start mengemas.
Kang tak pasal-pasal ada yang tertinggal baju raya kang.hehe
Maybe bertolak malam ni atau tido dulu sekejap, tolak pukul 2,3 pagi..
Nasib baik weols balik Tganu sekali..
Umah pun sekangkang hafiy (bak kata dakcik)..

Jalan nak pegi opis tadi dah lengang..selalu bulan puasa ni jem.
Parking kat opis pun banyak kosong..
Dah ramai orang balik kampung ek..
Kat radio pun tak berhenti putar lagu raya..

Di sini i mahu mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri, buat semua pembaca & kawan-kawan :)
Ampun & maaf sekiranya..
TERkasar bahasa..
TERsilap bicara..
TERmarah yang tak kena..
TERtanya tak tentu hala..
TERsasul yang tak sengaja.

Hafiy tengah main bunga api..

8 comments:

ZaNa aDieyZa said...

selamat hari raya dear.. zana pun nak mintak maaf sekiranya ada penulisan zana yg menyinggung hati azie, komen yang buat azie terasa ke.. zana mohon ampun & maaf yer..

raya nnti jemputlah beraya dekat rumah yer.. boleh zana bagi hafiy duit raya.. hihihi

♥z@z@♥ said...

Selamat hari raya...

dakcik said...

Selamat hari raya wokwok!
maaf zahir & batin eh..
mane tau tergurau lebih dgn u kan? =)
eh, smlm kan dh jumpe..hafiy siap dpt duit ry..;)
jgn lupe dtg KTN! hihi

Qaseh Ziera said...

selamat hari raya....

bonda dadif aka akish said...

syg!!>..selamat hari raye aidilfitri..maaf zahir batin....

=)

~SHiLA~ said...

aah jln ke kL pn lengang jek arini.best.heheh

slmt ari raye jugak :)

The Lady Chosen said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin yup axie, berhati2 jika memandu XDXD
akak mohon maaf sekiranya terkasar bahse, terkasar perbuatan,atau yg sewaktu dgn nyer. Nanti jemputla dtg umah yup :)

Nama : Eila Hanafiah said...

Selamat hari raya ;-)