Tuesday, October 4, 2011

Open House Cik Puan Masniza

Sabtu baru-baru ni, Cik Puan Masniza aka Zaa buat open house  untuk kawan-kawan opis..
Papa Hafiy plak keje..
So, i pergi berdua dengan Hafiy jek..
Nasib baik dia okey & duduk diam..
Nak suruh duduk dalam car seat memang dia tak mo dah!
Terus pergi ambik Dakcik & Sofea..
Laki dakcik datang lambat sikit..

Menu-menu kat umah Zaa,

Roti tempayan yang super sedap + kari daging yang meletop!

Buah-buahan

Kek batik Dakcik yang menjadi permintaan ramai

Bubur pulut hitam

Lontong

Baru sampai

Posing-posing gambar dulu..

Umah Zaa yang kemas & teratur jek..suka tengok

Mama & Hafiy

Mama & Sofea

Bergambar dengan tuan rumah

Ber3...teringat dulu-dulu sama-sama report duty MOF..kan Zaa?? haha

Sofea & mama

Kak Nini & Zaa dukung baby Aishah

Hisap susu dulu

Asyik berdua jek

Zaa & Kerol

Pokok bunga Zaa, rajin kan mektok ni?? siap ada pagar..

Berdating sampai kat luar

Ececece..

Celah dinding pun jadi tempat dating..haha

Mama Dakcik

Kan main posing..pastu budak tecik 2 orang tu  pelik tengok kaki i macamana boleh masuk situ..haha

Bergambar kat balkoni

Asal datang umah orang jek..nak bergambor kat balkoni..hehe

Dakcik & Hafiy

Dakcik & Sofea

Tengok Baby Tv

Sakan berjoget

Eceh Sofea..Hafiy tukang tepuk...

Clament baru sampai

Kak Nana baru sampai

Adie botak pun baru sampai

Berdua only

Bertiga plak

Candid, tengah posing untuk kamera Zaa

Bergambar kat cermin besor sebelum balik

Dakcik pah ceroh duk buat peace

Lepas mandikan anak masing-masing..
Dekat Maghrib camtu baru balik...hehehe ;)

10 comments:

The Lady Chosen said...

gelagat afiy & sofea paling menarik hati T___T

♥z@z@♥ said...

kemas je umah dia..umah den kemas sekejapan je then ade sorg budak tolong bagi lagi 'kemas'..haha

~~zaa~~ said...

psttt..bukan bubur kacang merah, bubur pulut hitam la yang oi! :D

axie said...

kak nini : hehe..tulah pasal..hafiy tukang ikot jek..

axie said...

zaza : samalah umah kiter ;)

axie said...

zaa : haha..salah ek??? jap azie betulkan..habis tuan umah x bagitau pon haritu..haha :D

dakcik said...

i nok gmbor seme2 tuh! hehe..bile nk bg?

gemoknye i disamping u..hehe
suke tgk gelagat pasangan 'kekasih' bdeua tue..hihi

Qhaifa Nur said...

salam singgah

kek batik tu yang best...

dah follow jom follow back

axie said...

dakcik : ptg ni i pegi bilik u k.. tghari ni i nak tido..baibai

axie said...

qhaifa nur : kek batik tu, dakcik yang buat..salam pkenalan..