Thursday, November 24, 2011

Sana Sini Bola

Hai uols..
Dah 2 minggu i tak jenguk belog nih...
Sibuk dengan bola sepak..eh tak tak, bola tampar lah uols..
I wakilkan MOF Voleyball Team untuk Pesta Sukan Kementerian Kewangan..
Sapa-sapa yang baca belog i dari dulu-dulu punya..mesti tahu kan ?
Banyak yang i cerita pasal voleyball.kat belog i ni..

Ermm..i start melibatkan diri dengan MOF Voleyball Team ni dari 2007 sampai lah sekarang..
Yang MAKSWIP pun ada jugak join, tapi sejak ada anak ni macam terbatas lah nak join..
MAKSWIP biasanya buat bola tampar pantai & main kat Perlis..
So, kena pikir banyak kali nak tinggal budak tecik tu..
Kalau main kat Tganu baru i join okey :)

Cerita pasal voleyball tahun ni,
Training pun sekejap jek..
Ada dalam 10 hari jek training, dari kul 3 petang sampai 5.30 petang..
So, bayangkan lah betapa sakitnya urat-urat i bila berbulan-bulan tak pegang bola..hehe
Tapi, kalau dah minat apa pun sanggup..eh?

Ketika baru sampai Pusat Sukan UPM

Wif Sue

Bergambar sekali dengan coach

Warming up kat luar dewan..

Ketika lawan Kastam Diraja Malaysia

Muka happy selepas menang

Kan main bersimpuh ayu..hehe

Susun ikut nombor kononya

Yang belah kiri tahun lepas punya, yang belah kanan baru-baru ni..dapat no.3 jugak..hope tahun depan dapat up kan lagi  :)


4 comments:

Qhaifa Nur said...

bestkan mainnya...teringin pulak

dakcik said...

wah tahniah yek !

tp mmg betul kalo dh minat sakit mcmane sekalipun pun sanggup..mcm laki i la ! =P

axie said...

qhaifa nur : best..minat sangat :)

axie said...

dakcik :congrate to laki u jugak wok