Sunday, January 30, 2011

Pf's Collection

-Sticky Mode-

Seperti yang uolls tahu..
PF(kami berempat) baru bukak pfscollection start Disember tahun lepas
pfscollection menjual tudung, seledang/shawl yang latest & baru
So tunggu apa lagi???
Jom jengah pfscollection kami!!!


Tuesday, January 4, 2011

Mari kita tengok gambar PF bercuti di Melaka

I tak nak cerita lelebih ;)
Sebab cerita-cerita mengenai travel kami kat Melaka boleh baca di belog dakcik!
Heh! itupun tak habis lagi dia cerita..part mencabar minda & mental, part misteri, part hampir-hampir ditipu..hohoho :O
Cepatlah dakcik ooii!! update cerita tu...
I just nak paste kan gambar-gambar & caption sikit-sikit


Yeah kami dah sampai!!! (tetiba terus sampai ;P)


dak wani yang very hot :)


baru sampai..posing-posing dulu


comei kan mereka??


dan mereka (eh, ni nak tunjuk mereka ke nak tunjuk jalan-jalan melaka??)


hafiy yang very bad mood...org Tganu kata "masang cetung" ;P


bajek hensem..


mencari souvenir..tapi beli fridge magnet & topi jek..selalu kitaorang curi fridge magnet dak wani kalau p umah dia...hehe


testing-testing topi...i tak tahu nape dak ein suka pic ni? padahal muka dia separuh jek..siap buat profile FB tu...


dak wani's family...dari kiri mia, abi & dak wani


my family wif hafiy "masang cetung"


dak ein yang kesorangan..ececece :)


setelah bersoping-soping berjalan ke kota A'Famosa..semua pakat duk pakai topi baru beli


dakcik pose kat umah merah...cantek kan???


pasangan ini berdua jekk..anak kat kuantan


berehat sebentar..hafiy nak menyusu


kita makan dulu


bermain-main dengan bapak mentua ;P


our family


hafiy & mama


seperti biasa..pic-pic PF :








cam gadis litar kan?? tapi versi arab punya..hehe


abi "semak"..ecece

tengah duk bincang nak naik tak menara taming sari???


last-last tak jadi sebab beratur punya panjang...heh


di beca bunga


sampai sini tepat 5pm


orang ramai nak balik, kami baru nak masuk


posing dulu sebelum mandi...


kan main suka main air..sampai menangis-nangis nak main lagik


hafiy memula takot..lepas tu seronok sakan



mahu pergi main ATV


memula dakcik nak drive...tapi tengok-tengok kaki dia tak sampai pulak...terus tak jadi..


geng-geng pembuli, jahat okay mereka...duk kaco, duk buat drift dekat-dekat kitorang..pastu tinggalkan debu..heh!



adie dah macam naik moto roda tiga..ala motor jual sayur-sayur tu..haha =D


i & dakcik...ada satu tempat tu kitaorg berhenti, takot nak turun bukit curam...bukan apa takot ATV tu terbalik jekk...nasib baik tak apa-apa..dakcik pulak duk peluk lengan i kuat giler sambil menjerit-jerit..hehe


mereka pun sama...terberhenti kat bukit curam itu...hehe


abi yang ganas giler okay bawak ATV ni...


papa & hafiy :)


auww!! cunnya...hehe


main air semula..abi & papa hafiy kekonon menyorok kat belakang tu...


budak yang seronok main air..sofea jek takdek..hrmm :(


mahu salin baju semula...


dakcik bermekap-mekap


bergambar dengan maskot..tapi hafiy boleh plak tido...letih sangatlah tu


mahu pulang sudah


berhenti di R & R...


muka kepenatan


kereta dak wani rosak pulak dah


menunggu penuh kebosanan


pukul 12 baru bertolak balik...perghhh :P