Tuesday, January 17, 2012

Setelah lama menyepikan diri

Uhuk..uhukk
Hrmm batuk i tak baik lagi okay..
Dah 2 bulan! 2 bulan uols!!!

Macam-macam dah ubat doc bagi..
Macam-macam jugak petua yang i try..hrmm.
Ada orang kata pembawakan.
Ada orang kata inilah alahan i...adoii..

Yup..i tak dek alahan, yang muntah-muntah tu...
Tapi i ada dapat batuk, keputihan, selesema & sekarang gigi pulak sakit berdenyut-denyut jek.
Banyak i nak cerita ni, tapi i ada keje plak..nanti i free i sambung okey :)

3 comments:

-Sara- said...

ok sara tgu azie smbung cerita :)

♥z@z@♥ said...

sama la..kte pun batuk dah sebulan tp smpai sekrg pun x baik..Iman pun sme jgk..skrg nie cuaca x menentu..kene byk minum air suam..

MaMa BlUe said...

wah... azie.. tahniah... bila due ni???em.. mengandung ni mcm2 alahan sebenarnya... mcm kak niza dulu..suara punyalah serak.. sampai sekarang serak x ilang²... abis suara lemak merdu i.. dah x leh nyanyi dah... hehehhe... aper² pun, sure afiy x sabor nak dpt adik ni...