Friday, May 25, 2012

Scan 3D/4D

Masa kandungan i berusia 20weeks.
I ada pergi scan kat CT Woman & Child Specialist...
Time tu ada promosi..
So scan 3D/4D cuma RM80 jek..
Ada video semualah kan..

Tapi muka tak nampak clear sangat..
Kecik lagi..hehe
Kat situlah baru tahu baby boy..
Tapi 50-50 doc cakap..
Dia pun tak confirm sangat..

Semalam scan 3D/4D lagi..
Kat Poliklinik An-Nisa' Sri Kembangan..
Harga dia RM100..
Sama jugak macam scan haritu, ada video..
Kalo tak nampak muka, dia takkan charge..
Ini gambor-gambornya ek...

Awal-awal scan lagi dah tunjuk bebird

Yang lain gambor biasa jelah..
Tengah tidur mata pejam jek..
Tapi kaki tak berhenti menendang..hehe
Ada gambor tersenyum...












Tapi yang pasti ramai kengkawan kat FB kata muka cam abangnya...hehehe

12 comments:

az-ila said...

ha'a la mcm hafiy..comelnya:)

-Sara- said...

eh isap jari..comel! :)

syawalsimpsons said...

ala so sweet tongkang dagu bagai..suke3....lepas ni turn sue pulok check...

~SHiLA~ said...

azie uplod la video si kecik ni

axie said...

kak zila : sama kan?

axie said...

sara : tgh tido smbil hisap jari

axie said...

syawalsimpsons : mesti dah x sabar nak scan kan...

axie said...
This comment has been removed by the author.
axie said...

shila : tak reti nak upload..sama jek ek?

NuRuL DhiA said...

salam kenal. comel nye. kena wat appoinment dulu ke nk wat scan 3D kat An-Nisa ni?

NuRuL DhiA said...

salam kenal, comel nye siap senyum2, kena wat appoinment dulu ke nk wat scan kat situ?

axie said...

dhia...kena like page dia kat fb dulu...scan 3d/4d
lepastu kena buat appointment ikot fb :)