Friday, March 9, 2012

Izzul Hafiy 2nd Birthday


Date  : 25/2/2012 (Sabtu)
Time  : 2.00 pm - 6.30 pm
Venue : Home Sweet Home
Theme : McQueen Car & Baby Blue

Besday Hafiy baru-baru ni meriah jugak.
Puas pikir, nak buat tema apa..
Memandangkan budak tecik tu minat kereta..
Kita buat tema McQueen Car ni.

I pun siap tempah kek yang ada kereta McQueen kat atas.
Beberapa hari sebelum tu, budak tecik tu ada tengok Majalah Pa & Ma..
Dia tunjuk kat i, kek yang ada kereta kat atas..sambil cakap "kete, kete"
Padahal, i dah tempah siap-siap kek macam tu jugak..hehe

Family i dari Terengganu pun turun.
I dah tempah siap-siap suh TokMa Hafiy buat nasi minyak.
Tapi kan ada mak buyung tu mengidam nasi dagang lah..haha :D
Sorry Zaa, kali ni takdek nasi dagang okey..hehe

Door Gift

Deco by Dakcik...dia datang buat hari Khamis siapkan mende alah ni..TQVM Dakcik

Kerol, Zaa & Ikma..

Antara yang hadir

Budak tecik ni...sibuk suruh bukak hadiah ni..coz pembalut hadiah gambor kereta...padahal hadiahnya bukan kereta..hehe

Kek Besday from Jasmeen Home Delight :)

Budak-budak tecik..

Yang mana satu tuan punya besday pun i  tak tahu..hehe

Anak Ikma, lentok tak habis-habis..pandai dia posing.

Besday boy yang geram nak ambik kereta atas kek tu..

Satu family

Hafiy dah tak sabar-sabar

Sesi potong kek

"Pia pia" yang excited...Hafiy panggil Sofea "Pia Pia" okey.

Antara menu, donat by TokMa Hafiy, kek batik by Dakcik, sandwich by Kak Pija & dodol bawak khas dari Terengganu

Mee Kari tempah

Nasi Minyak by Tokma Hafiy & Cik Ngah

Besday boy makan cake

Comot sangat

Dakcik, Zaa, Ikma, Mama Hafiy & Dak Wanies

Baby Aqif, satu-satunya cousin Hafiy..Hafiy selalu tampar Baby Aqif ni..kesian Baby Aqif

Tengok Zaa berseri-seri pregnant..betol jangkaan i..hehe

Dakcik & Ikma jek bukan mak buyung...hehe

Ooo..Tok Aboh bagi Baby Aqif makan kek ek??

TokMa & Baby Aqif

Perantin lama

Dak Wanie pun berseri-seri, tapi bukan gegirl tau adik Qaseh =P

Kek yang dah tinggal separuh

Tok Aboh & Hafiy...Hafiy asyik melekat dengan Tok Aboh jek, sikit-sikit nak ikut Tok Aboh..

Kak Diela & Baby Aqif

Mek Na & Kak Pija (Sepupu i)

Bergambor sebelum Kak Pija balik, Kak Pija jek ikut tema..hehe

Dakcik & me

Alolo...comeinya Linda

Mak buyung...eh Dakcik bukan mak buyung okey

With Kak Jun tengah menunggu hari bersalin..

Hadiah from papa & mama..kereta remote ni lah yang dia nak sangat..

Sesi membuka hadiah

Baby Aqif pun tak ketinggalan

Budak yang eksaited bukak hadiah

Menangis, coz hadiah yang dia eksaited nak bukak dari siang tadi rupanya robot anjing...dia takot..haha :D

Bersama-sama hadiah dia dapat hari tu..TQ semua.