Thursday, June 21, 2012

Baby Boy Dak Wanie..

Dak Wanie dah selamat bersalin secara normal semalam ..
Tak sangka Wanie dah bersalin, coz petang tu mesej-mesej dengan dia..dia kata tak dek sakit apa-pun lagi..
Dalam pukul 11 malam tu dia dah start lenguh-lenguh pinggang..
Pukul 1 pagi pergi klinik & check jalan dah 5cm..
Pukul 2 pagi check jalan dah 8cm..
Pukul 3 pagi dah start meneran dia kata..

Alhamdulilah, akhirnya..4.08 pagi Dak Wanie selamat melahirkan Fayyadh Iman seberat 3.52 kg

Akhir tahun ni agaknya baru boleh jumpa Dak Wanie, coz i pun dah 34 weeks..
Doakan i pun mudah & cepat bersalin macam Dak Wanie, Aminn...

Oh, lupa nak cerita yang Dakcik Ain pun peknen, masih baru lagi...
Sebab tu dia tak update blog..
Morning Sickness teruk...dah lama tak jumpa dia..
Haritu pergi tengok pun macam orang dalam pantang keadaan dia..haha :D
Apapun rehat bebanyak yek Dakcik Ain...
Rindu bangat sama uols!!!