Friday, January 4, 2013

Menyepi

Hai uols..
Dah lama i menghilang dan meyepikan diri..ecece
Hrmm..life masih sama macam dulu..

Sekarang anak dah dua..
My new baby boy coming out pada 5 Ogos 2012..
Nanti i update pasal adik Hafiy ni..

Hafiy sejak jadi abang ni dah pandai bawak diri..
Tapi kadang-kadang mengada-ngada jugak dia..
Kuat merajuk..
Lepas dah peluk baru okay balik..
Kalo menangis, dia akan meraung satu umah.
Sampaikan adik yang tengah happy nih boleh ikut menangis sekali..

Sekarang dia dah tak buat adik..
Dah boleh terima kenyataan kot dia dah ada adik..haha :D
Kalo dulu masa mula-mula ada adik, ada jek dia kerjakan adik dia..
Baling mainan lah, tekup dengan bantal lah..nak dukung adik lah..baring atas adiklah...heh!

5 comments:

Watercolour said...

Ganasnya abang dia..

Watercolour said...

Ganasnya abang dia..

~SHiLA~ said...

tebalik lak.danish adek dah 5bln,dia wat adek lak skrg.kuat merajuk & nanges meraung jugak.haha

-Sara- said...

sebijik perangai syaqir masa memula dapat adik die dulu pon cmtu gak azie..maybe sbb baru lagi kn dorg cam xleh terima kot and 1 more nak perhatian dr kita since kite lbh perhatian kat adik kan..nanti kan azie adik dah besar skit dorg akan ok :)

axie said...

waterccolour : tahu xpe

shila : uik..mcm tu pulak??

sara : mmg..mula2 adik keluar mcm2 dia buat utk tarik perhatian